Ratas vastuseks Ansipile: oleme Eesti edu jaoks palju ära teinud (20)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Jüri Ratas ja ekspeaminister Andrus Ansip tantsupeo avaetendusel.
Peaminister Jüri Ratas ja ekspeaminister Andrus Ansip tantsupeo avaetendusel. Foto: Erik Prozes

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas ütles vastuseks Reformierakonna kunagise esimehe, Euroopa Komisjoni asepresidendi kriitikale, et praegune valitsus on teinud Eesti edu heaks mitu otsust, mida on oodatud juba kümme aastat.

Euroopa Komisjoni asepresident Andrus Ansip ütles intervjuus Kroonikale, et tal on kurb vaadata Eesti igapäevapoliitikat, kuna Jüri Ratase valitsus on lihtsa ja etteaimatava maksusüsteemi pea peale keeranud.

«Kasutasid ajakirjas Kroonika võimalust minu käest küsida, et mida olen Eesti edu heaks teinud ning mille üle võin uhkust tunda. Mulle teeb rõõmu, et oleme valitsuses hea meeskonnana ning loetud kuudega teinud palju olulisi otsuseid, millest mitmeid on Eestis oodatud juba üle kümne aasta,» kirjutas Ratas täna sotsiaalmeedias.

Ratase sõnul on need otsused näiteks tulumaksureform inimeste sissetulekute tõstmiseks, pensionireform eakatele väärika pensionipõlve tagamiseks, omavalitsusreform Eesti arengu tasakaalustamiseks, põllumajandustoetuste tõus maaelu elavdamiseks ning loomulikult tervishoiureform kättesaadava ja kvaliteetse arstiabi pakkumiseks.

«Soovin Sulle head puhkust!» kirjutas Ratas pöördumises Ansipi poole.

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles