Kaju: Savisaar teeb Keskerakonna valimistulemusele palju pahandust (6)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar pärast pressikonverentsi Swissotelist lahkumas
Edgar Savisaar pärast pressikonverentsi Swissotelist lahkumas Foto: Erik Prozes

Politoloogi Andreas Kaju hinnangul on Edgar Savisaare nimekirja võimalused kohalikel valimistel arvestatavad ning see mõjutab ka Keskerakonna tulemust, vahendas ERRi uudisteportaal.

«Ma arvan, et nendest eespool võib valimistulemuse järgi olla ainult Keskerakond. Edgar Savisaare nimekirja ja tema nime magneetiline võime tuua sinna taha vene valijaid on kindlasti veel elus ja tugev, ma arvan, et ta teeb palju pahandust Keskerakonna valimistulemusele,» ütles Kaju.

Keskerakonna esinumber Lasnamäel on Mihhail Kõlvart ning Kaju usub, et Savisaar on kindlasti temast tugevam ja võtab isikuna kindlasti rohkem hääli kui ükskõik milline teine kandidaat Tallinnas.

Kaju sõnul tekitab temas küsimusi see, miks Savisaar vaatamata sellele, et ta teab, et linnavalitsuse töös osaleda ei saa, tagasi pildile pürib. «Motiivid tulla oma nimekirjaga Tallinna linna valimistel välja on ja jäid täna selgusetuks,» märkis ta.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles