VIDEO Korb: esinumbri koht on Savisaarele väärikas (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb kinnitas, et erakonna Tallinna nõukogu otsustas Savisaarele pakkuda üldnimekirjas esikohta.

Korbi sõnul kinnitas Tallinna nõukogu Ratase ettepanekut pakkuda Edgar Savisaarele Tallinna linna üldnimekirja esinumbri kohta. «See on väärikas koht,» märkis Korb. «See ettepanek on üks võimalustest ja tingitud meie lugupidamisest Savisaare vastu. Soovime normaalset dialoogi ja tahame edasi minna ühtse meeskonnana,» selgitas Korb.

Küsimusele, kas Savisaarele esinumbri koha pakkumine tuleneb hirmust häältest ilma jääda vastas Korb, et Keskerakond on tugeval positsioonil ning sellist hirmu neil ei ole.

Ta sõnas, et nii nagu avalikkus sai teada Savisaare mõttest luua enda nimekiri läbi video, mis paar päeva tagasi hakkas sotsiaalmeedias levima, said ka nemad sellest teada esimest korda alles meedia vahendusel. Vaata siit: Video: Edgar Savisaar teatas oma valimisliidu loomisest

Küsimusele, miks erakonna suhtlus Savisaarega on nõnda katkendlik vastas Korb, et iga inimene ise otsustab ja valib, kellega suhtleb. «Ma arvan, et seda peaks Savisaare enda käest küsima,» leidis erakonna peasekretär.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles