Ratas: ma ei kujuta ette, et Savisaar keeraks oma valijatele selja (10)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: Mihkel Maripuu

Peaminister Jüri Ratas teatas, et ta ei kujuta ette, et oma valimisliidu loomisest mõista andnud Edgar Savisaar keeraks oma valijatele selja.

Savisaare Facebooki videopostitust kommenteerinud peaminister märkis, et Keskerakond on Edgar Savisaart palju toetanud. «Samas ei tohi unustada, et Edgar Savisaare saavutused Eesti pealinnas on tulnud Keskerakonna ja meie valijate toel,» ütles Ratas.

« Ma ei kujuta ette, et Edgar Savisaar keeraks selja Keskerakonna valijatele. Olen kindel, et tema toetajad soovivad, et ta kandideeriks just Keskerakonna nimekirjas, kes on alati nende huve kaitsnud,» rõhutas peaminister.

Ratase sõnul läheb Keskerakond kohalikele valimistele nii kogu Eestis kui ka Tallinnas väga tugeva nimekirjaga. «Kõik Keskerakonna Tallinna esinumbrid on kogenud linnajuhtimises, riigi tasandil või mõlemas.»

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles