Sõõrumaa ja Mõisa ühise valimisliidu nimeks saab Tegus Tallinn (4)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sõõrumaa.
Urmas Sõõrumaa. Foto: Eero Vabamägi

Ettevõtjate Urmas Sõõrumaa ja Jüri Mõisa valimisliidu nimeks saab Tegus Tallinn ning selle kampaaniajuhiks Mart Luik.

«Mind isiklikult tõukas valimisliiduga kaasa minema asjaolu, et praegu paistab Tallinnas tekkivat ajalooliselt hea moment, et Keskerakonna käest ainuvõim ära võtta,» ütles Luik ERRile antud usutluses.

Eesti Lihatööstuse tegevjuhina töötava kauaaegse meediajuhi Luige sõnul ei ole tänases faasis seatud konkreetset eesmärki, kui palju kohti valimisliit 79-liikmelises Tallinna volikogus saada soovib, küll aga on eesmärk, et esindus oleks väärikas, milleks käib valimisliit igas ringkonnas välja kümmekond inimest.

Luige sõnul ei tähenda Sõõrumaa, Mõisa ja tema initsiatiiv nimekirja kokkupanekul seda, et luuakse pelgalt ettevõtjate valimisliit, vaid sinna hakkavad kuuluma erinevate elualade inimesed, kellega hetkel käivad aktiivsed läbirääkimised: «Need on keskmisest aktiivsemad linnakodanikud, kellele läheb Tallinna areng korda ja kes tahavad linna juhtimises kaasa lüüa, kuid kes ei soovi end ühegi erakonnaga siduda.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles