Saare maavanemat üllatas suurima palga saamine

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Saare maavanem Toomas Kasemaa oli oma sõnul üllatunud, kui sai möödunud nädalal meedia vahendusel teada, et teenis mullu võrreldes teiste maavanematega kõige rohkem.

«See oli minu jaoks üllatus, et minu oma kõige suuremaks osutus,» ütles Kasemaa eile maavalitsuse infotunnis Meie Maale, meenutades, et kõigil maavanematel on samasugune põhipalk, millele lisanduvad tasud staaži ja täiendavate tööülesannete eest.

«Täiendavate tööülesannete eest on määratud kõigile võrdselt. Ainuke asi, mis kõikuda saab, on staaž, kuid kõigil suurema staažiga maavanematel peab olema üks ja sama palk,» selgitas maavanem.

«Võib-olla mõjutavad lõplikku palganumbrit haigusrahad. Ma olen kogu aeg tööl olnud - kui keegi maavanematest on olnud haige, jääb mingi osa summast saamata, sest esimeste päevade eest ei maksta ja seejärel tasub haigekassa,» arutles mullu 498 726 krooni teeninud Kasemaa.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles