Kaja Kallas: nagu oleks esimest päeva koolis

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas riigikoguga tutvumas.
Kaja Kallas riigikoguga tutvumas. Foto: Peeter Langovits

Värske reformierakondlasest riigikogu liige Kaja Kallas kirjeldas oma esimest tööpäeva Toompeal justkui uude kooli minekut.

«Nagu esimest päeva uues koolis. Õnneks on ka teisi uusi õpilasi, nii et ma ei ole päris ainukene uus,» ütles ta Postimees.ee’le.

Kallas tõdes, et tänane päeva tähendab tema elus suurt muutust. «Eks üpris palju hakkab muutuma, töökoht on uus, inimesed on uued, töö olemus on teine.»

Päris koduseks Kallas oma olemist riigikogus veel ei hinnanud, kuid märkis, et näiteks parlamendi saali pingid kõlbavad istuda küll.

Ta ütles, et kavatseb olla riigikogus asjalik ja aktiivne. «Kui sa ei ole laisk, oled põhjalik ja töötad materjalidega, siis saad tegelikult päris palju korda saata.»

Postimees.ee küsitles täna iga riigikogu fraktsiooni üht uut naisliiget, et teada saada, millised mõtted ja tunded teda esimesel tööpäeval valdasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles