Reformierakonna fraktsiooni esimeheks valiti Jaanus Tamkivi

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine keskkonnaminister Jaanus Tamkivi
Endine keskkonnaminister Jaanus Tamkivi Foto: Toomas Huik

Täna toimunud riigikogu Reformierakonna fraktsiooni koosolekul valiti ühehäälselt fraktsiooni esimeheks endine keskkonnaminister Jaanus Tamkivi.

Fraktsiooni aseesimeesteks valiti Valdo Randpere ja Remo Holsmer.

Tamkivi sõnul on Reformierakonna fraktsiooni jaoks selles riigikogu koosseisus jätkuvalt oluline atraktiivne ettevõtluskeskkond, perepoliitika ja nii tööinimeste kui ka pensionäride jõukuse suurendamine.

3 171 häälega riigikokku valitud Tamkivi oli keskkonnaminister aastatel 2007-2011, riigikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees aastatel 2006-2007  ja on Reformierakonna juhatuse liige.

Reformierakonna fraktsiooni esitas ka parlamendi komisjonide juhikandidaadid.

Kandidaat majanduskomisjoni esimehe kohale on Kaja Kallas, kultuurikomisjoni esimehe kohale Urmas Klaas, Euroopa Liidu Asjade komisjoni juhi kohale Taavi Rõivas, põhiseaduskomisjoni esimehe kohale Rait Maruste, julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjoni esimehe kohale Peep Aru ja
riigikaitsekomisjoni esimehe kohale esitas Mati Raidma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles