Peaminister ei kahtle Kersti Sarapuu lojaalsuses (5)

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna abilinnapea kohalt tagasi astunud Arvo Sarapuu ja riigikogu liige Kersti Sarapuu.
Tallinna abilinnapea kohalt tagasi astunud Arvo Sarapuu ja riigikogu liige Kersti Sarapuu. Foto: Erlend Štaub

Keskerakonna esimees ja peaminister Jüri Ratas ütles, et tema teada Kersti Sarapuul kui Arvo Sarapuu abikaasal seost korruptsioonikahtlustusega ei ole ning tema lojaalsuses keskfraktsiooni juhina pole vaja kahelda.

Peaminister ütles intervjuus Vikerraadiole, et tema teada ei ole neljapäeval avalikuks tulnud prügimajandusega seotud kriminaalasjaga Kersti Sarapuul mingisugust seost ning sama kinnitas ka riigiprokurör Laura Feldmanis.

Loe lähemalt keskerakondlasest ablinnapea Arvo Sarapuu kinnipidamisest seoses prügiäri kriminaalasjaga: «Kapo pidas prügiäri kriminaalasja raames kinni Arvo Sarapuu»

Ratas märkis, et Sarapuu on olnud hea fraktsioonijuht ning seisnud põhimõtete eest, mis on tänasel koalitsioonil ja Keskerakonnal. «Meie koostöö on töine,» ütles Ratas raadiosaates.

«Keskerakonnas on korruptsiooniga ühene ja väga konkreetne seisukoht: seda Keskerakonnas ja nende liikmete hulgas ei saa olla,» vastas Ratas ERRi ajakirjaniku küsimusele, kas erakonnas on nüüd korruptsiooniga seoses nulltolerants ning kahtlustuse esitamise korral tuleb ametist lahkuda.

Peaminister kinnitas, et tema ei teadnud märtsis alustatud kriminaaluurimisest Arvo Sarapuu suhtes, erinevalt näiteks justiitsminister Urmas Reinsalust.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles