Michal: tänane edasiminek oli päris hoogne

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal
Kristen Michal Foto: Peeter Langovits

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal ütles tänaseid koalitsioonikõnelusi kommenteerides, et edasiminek oli hoogne.

Arutlusel olid õiguse ja sisejulgeolekuga seotud küsimused, kultuuri- ja spordivaldkonna ning välis- ja kaitsepoliitika teemad, ütles Michal ERRi raadiouudistele.

«Kokkuleppe detaile me ei avalikkusega ei aruta,» kordas Michal taas, kuid ütles, et kõnelused olid edukad. «Käisime mõlema partneri jaoks olulised küsimused üle ja leidsime ühisosa, edasiminek oli päris hoogne.»

«Homme võtame ette teemad, mida me ei ole kordagi läbi vaadanud,» lisas ta ja loetles nendena maaelu, keskkonna- ja regionaalpoliitika valdkonnad.

«Seejärel asume ilmselt rahandusministeeriumi täpsustatud analüüside juurde, et tulevane koalitsioonilepe oleks kooskõlas riigieelarve tegelike võimalustega,» lisas Michal.

Tema sõnul jääb kolmapäevaks arutlusele üsna vähe teemasid, kui kõnelused plaanitult kulgevad ning seejärel võib hakata juba ministrikohtade teemal läbi rääkima. «Kui (koalitsioonileppe - toim.) sisus on kokkuleppele jõutud, siis ilmselt küll,» vastas Michal ajakirjaniku selleteemalisele küsimusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles