Valga meeriks kerkis Kalev Härk

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Härk
Kalev Härk Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Tänasel Valga linnavolikogu erakorralisel istungil valiti Valga linnapeaks Kalev Härk (SDE). Abilinnapeadeks said Alar Nääme (KE) ja Ilmar Tõlner (KE).


Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialisti Hele Heletähe sõnul esitati linnapea kohale esitati kaks kandidaati: Sotsiaaldemokraatide fraktsiooni poolt Valga maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kalev Härk ning Reformierakonna poolt Valga Põhikooli direktor Tarmo Post.

Härgi poolt hääletas volikogu 21 liikmest 13 ning Posti poolt 8 volikogulast. Uue linnapea ettepanekul kinnitas linnavolikogu kolmeliikmelise linnavalitsuse.

Äsjavalitud linnapea tunnustas seniste linnajuhtide tööd ja tegi lühiülevaate linnavalitsuse eesolevatest väljakutsetest - eelkõige muuta linna juhtimine avatuks, lahendada eriarusaamatused haridusprobleemides ning anda operatiivne ja põhjalik ülevaade teede ja tänavate korrastamisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles