Laanet ja Ratas: jääme Keskerakonda edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Laanet (vasakul) ja Jüri Rattas
Kalle Laanet (vasakul) ja Jüri Rattas Foto: montaaž

Keskerakonna fraktsiooni liikmed ning uuesti riigikokku valitud Kalle Laanet ja Jüri Ratas kinnitasid, et nad jäävad Keskerakonna ridadesse.

Laanet ja Ratas tegid ühisavalduse meedias ilmunud väidete tõttu, nagu kavatseks nad Keskerakonnas toimuva pärast parteist lahkuda.

«Kui midagi üldse sahiseb, siis oli täna öösel Eestis suur torm ning sahisesid  puud,» väitsid nad ühisavalduses. «Poliitilistest sahinatest ei tea me midagi. Oleme aastaid olnud Keskerakonna liikmed ja jääme sinna edasi.»

Ratas ja Laanet rõhutasid, et nad peavad oluliseks inimeste toimetuleku ja hariduse kättesaadavuse parandamist ning seisavad selle eest, et Eesti majanduskasvu taas imetletaks ja tööpuudus väheneks.

«Jätkame tööd koos tublide ametikaaslastega erakonnas ja riigikogu kaheteistkümnendas koosseisus. Viimastel päevadel on liialt palju lahatud Keskerakonna siseküsimusi. Kinnitame, et Keskerakond on tugev koos oma 13 000 liikmega, kelle seas on nii Jüri Ratas kui ka Kalle Laanet,» teatasid nad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles