Tartu linnavolikogu juht pole riigikokku minekut otsustanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aadu Must
Aadu Must Foto: Margus Ansu

Keskerakondlane ja Tartu linnavolikogu esimees Aadu Must pole veel otsustanud, kas ta läheb riigikokku või mitte.

«Olen alati vihastanud, kui selge vastuse asemel udutatakse, kuid nüüd olen sama hullus olukorras, sest ma ei tea veel,» ütles ta. «See pole ühe inimese otsus, süsteemid töötavad ja olen lubanud, et räägin erakonna ja partneritega läbi.»

Must selgitas, et riigikokku minek tähendaks, et linnas tuleks teha teatav ümberrivistumine, mis võib niigi juhtuda, sest riigikokku sai linnapea Urmas Kruuse ja asenduskoha võib saada abilinnapea Margus Hanson.

«Tark inimene pidi enne läbi rääkima ja siis otsustama, loll aga otsuse tegema ja siis kukalt kratsima – ma üritan targalt käituda,» selgitas Must.

Must lisas, et Keskerakonna Tartu juhatuse koosolek, kus teema arutlusele tuleb, toimub kolmapäeval või neljapäeval.

Keskerakonna nimekirjas said riigikokku Edgar Savisaar, Mihhail Stalnuhhin, Jüri Ratas, Deniss Boroditš, Yana Toom, Kadri Simson, Valeri Korb, Marika Tuus, Heimar Lenk, Mailis Reps, Kalle Laanet, Lembit Kaljuvee, Aivar Riisalu, Vladimir Velman, Peeter Võsa, Aadu Must, Viktor Vassiljev, Eldar Efendijev, Enn Eesmaa, Inara Luigas, Olga Sõtnik, Rainer Vakra, Mihhail Kõlvart, Ester Tuiksoo, Priit Toobal ja Kalev Kallo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles