Leinatamm ja Kruuse vaevad riigikokku minekut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuht Tarmo Leinatamm.
Saatejuht Tarmo Leinatamm. Foto: Toomas Huik

Nii Tarmo Leinatamm kui ka Urmas Kruuse pole veel lõplikult otsustanud, kas minna riigikokku või mitte. Kohast riigikogus loobub aga Kristiina Ojuland.

Dirigendi Tarmo Leinatamme sõnul pole ta kindlat otsust veel vastu võtnud, kuid häälte arvu tõttu kaldub ta pigem riigikokku mineku suunas.

«Natuke vara küsite, elus on kõik võimalik – eks see, kas lähen riigikokku, ole saalis näha – kas olen seal või mitte. Väga lihtne,» nentis ta.

Tartu linnapea Urmas Kruuse on öelnud, et tema esimene valik oleks jätkata linnapeana ning tema ringkonna esimene asendusliige on Margus Hanson ja teine Silver Meikar.

Kuressaare linnapea Urve Tiidus on samas kinnitanud, et tema läheb riigikokku.

Kindlalt on kohast loobumisest teatanud Kristiina Ojuland, kes jätkab Euroopa Parlamendis.

«See ei tähenda, et ma ei jätka tööd Lääne- ja Ida-Virumaal. Jätkan samas rütmis ja suurema osa ajast olen Eestis,» sõnas ta.

Ojulandi asendusliikmeks oleks Rein Aidma.

Reformierakonna nimekirjas said riigikokku Andrus Ansip, Urmas Paet, Keit Pentus, Kaja Kallas, Urmas Kruuse, Taavi Rõivas, Igor Gräzin, Jürgen Ligi, Valdo Randpere, Rein Lang, Hanno Pevkur, Jaanus Tamkivi, Urve Tiidus, Urmas Klaas, Väino Linde, Rait Maruste, Laine Jänes, Kristiina Ojuland, Kristen Michal, Lauri Luik, Mati Raidma, Aivar Sõerd, Tarmo Leinatamm, Kalle Palling, Kalle Jents, Jüri Jaanson, Aare Heinvee, Meelis Mälberg, Tõnis Kõiv, Peep Aru, Remo Holsmer, Arto Aas ja Kalev Lillo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles