Michal: tulemused ei ole üllatavad

Merje Pors
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal
Kristen Michal Foto: Peeter Langovits

Meile see uuring üllatus ei ole – oleme pikalt rääkinud, et valimised on tasavägised, kommenteeris Reformierakonna peasekretär Kristen Michal Reformierakonna toetuse langust 36 protsendilt 28-le.

Kui novembris toetas BNSi tellitud TNS Emori uuringu kohaselt Reformierakonda veel 43 protsenti valimisealistest kodanikest, siis detsembris ja jaanuaris oli erakonnal toetajaid 36 ning veebruaris 28 protsenti. Samal ajal on tõusnud valimisealiste kodanike toetus Isamaa ja Res Publica Liidule, keda detsembris toetas 15, jaanuaris 16 ja veebruaris 21 protsenti inimestest.

«Üllatus saab see olla vaid neile ennustajatele, kes on rääkinud Reformierakonna liiga suurest edust – mingit liiga suurt edu pole – iga hääl loeb. 2007. aastal otsustas võidu 1,7 protsenti valijatest. Ka täna on vahe väike ja iga valija hääl võib olla otsustav selles, kes valimised võidab,» nentis Michal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles