Miks ei osalenud Laine Jänes kultuuriteemalises «Valimisstuudios»?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Jänes
Laine Jänes Foto: Valimised

Eilses ETV saates «Valimisstuudio», milles käsitleti kultuuri, haridust ja integratsiooni, osales Reformierakonna esindajana ootamatult mitte kultuuriminister Laine Jänes, vaid justiitsminister Rein Lang.

«Rein Lang on üks meie haridusprogrammi väljatöötajaid ning kõneisik,» põhjendas Postimees.ee’le sellist valikut Reformierakonna peasekretär Kristen Michal.

«Laine Jänes esindab meid 28.02 ETV2 toimuvas venekeelses valimistuudios, nii et midagi eripärast siin pole,» märkis ta.

Michal lisas, et eilses saates osalejate seas kaalus erakond veel näiteks Toomas Kruusimäge, Paul-Eerik Rummot, Lauri Luike, Tiina Lokki ja Valdo Randperet.

«Tulevikuks ehk julgekski arvata, et kõik poliitilised jõud ootaks rohkem sisulisi arutelusid - eilne saade oli minu isikliku veendumuse kohaselt sellest seeriast üks laialivalguvamaid, ehkki teemad oli põnevad ja nii saatejuhtidel kui esinejatel oli potentsiaali selgelt enamaks,» kritiseeris reformierakondlane.

«Kui saaks uuesti selle saate teha, siis ootaks täpsemalt sihitud ja paremini ettevalmistatud küsimusi - nagu näiteks tegid majandussaadet juhtinud Andres Kuusk ja Anvar Samost. Alati võib probleem olla ka selles, et teemadering - alates hariduse kvaliteedist kultuurini ja lõimumiseni - on lai ja seetõttu on raske seda vaid ühes saates käsitleda,» märkis Michal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles