Perekond Toots lisab inimesi Jaan Tootsi valimise toetajaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grupp «Vali Jaan Toots»
Grupp «Vali Jaan Toots» Foto: Repro

Mart Laar, Juhan Parts, Evelyn Sepp, Urmas Paet, Olga Sõtnik ja Imre Sooäär on vaid mõned kuuesajast inimesest, kes toetavad Facebookis Jaan Tootsi valimist riigikokku, kuigi näilised toetajad võivad seda teha enesele teadmata.

Postimees.ee’ga võttis ühendust pahane lugeja ja Facebooki kasutaja, kelle sõnul lisati ta suhtluskeskkonnas grupi «Vali Jaan Toots» liikmeks, kuigi ise ta polnud selleks nõusolekut andnud. Nii aga tekkis tema profiili viide grupile, mille kohta väidetavalt sõbradki aru pärisid.

Rahvaliidu peaministrikandidaadi Jaan Tootsi sõnul on Facebooki grupp nagu klubi, võimaldades grupi asutajatel ja igal liikmel lisada gruppi oma Facebooki sõpru. Võõraid inimesi pole võimalik gruppi lisada.

«Grupist on lahkunud alla kümne inimese ja loomulikult palume vabandust

ebameeldivuste pärast, kuid grupist lahkumiseks on vaja teha ainult klikk,» nentis Toots.

Tootsi tõstis esile, et grupist lahkumine on lihtne: grupi lehel on üleval paremal nurgas ukse pildiga ikoon, millele vajutades saabki end liikmete seast eemaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles