Evelyn Sepp: Keskerakond väärib uut juhti

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna poliitik Evelyn Sepp tunnistas Kanal 2 saate «Reporter» korraldatud valedetektori testis, et tema arvates vajab partei Edgar Savisaare asemele uut juhti.

«Jah, ma arvan, et on aeg muutusteks,» ütles Sepp. «Keskerakond ja selle valijad väärivad kindlasti paremaid võimalusi, kui see olukord, kuhu me viimasel ajal jõudnud oleme. Edasiminekuks on paremaid võimalusi.»

Sepa sõnul on veendumus, et Savisaar enam parteid juhtima ei sobi, temas aastate jooksul kujunenud. Keskerakonna uue juhi kandidaate käis ta välja mitmeid: «Ma arvan, et ka näiteks riigikogu aseesimees Jüri Ratas on oma tööde-tegemistega väga hästi hakkama saanud ja olnud väga hea linnapea, ta on ennast selles ametis tõestanud, miks mitte, kui ta seda tahab. Miks mitte endine siseminister Kalle Laanet, miks mitte endine haridus- ja teadusminister Mailis Reps, kellesse küll võidakse väga sageli suhtuda kahetiselt.»

Lisaks näitas valedetektor, et Seppa pole püütud värvata välismaa salateenistuste poolt ning poliitik tunnistas ka, et tema arvates on Keskerakonna valimislubadused ebarealistlikud, sest nende täideviimiseks pole raha

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles