Hõbemägi: Reformierakonna ideoloogia on pragmatism

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kollaaž Katri Karing

Ajakirjanik Priit Hõbemägi sõnul tunnistas Reformierakonna esimees peaminister Andrus Ansip, et partei ideoloogiaks on pragmatism.

«Ansip ütles intervjuus välja Reformierakonna ideoloogia, mis on pragmatism,» rääkis Hõbemägi Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

«Reformidest on loobutud, Ansip on öelnud, et töötavat asja ei maksa reformida,» sõnas Hõbemägi.

Ettevõtja Rein Kilk juhtis tähelepanu, et lõppeval nädalal ilmunud peaministrikandidaatide toetusküsitluses Mart Laari ja Andrus Aansipi toetusprotsendid vastasid Reformierakonna ja IRLi toetusele. «Vaid Sven Mikseri ja Edgar Savisaare toetused ei sobinud nende erakondade omadega, oleks nagu ära vahetatud.»

«Ühes eile toimunud debatis moodustusid kuidagi väga loomulikult lahingpaarid – Mart Laar ja Jürgen Ligi läksid kohe ühe laua taha, Sven Mikser ja Kadri Simson teise laua taha ja rohelised jäid üksi nende vahele,» rääkis ajakirjanik Ainar Ruussaar.

Ruussaar ei olnud rahul kolmapäevase ETV valimisdebatiga, täpsemalt sellega, et Vene Erakonna Eestis esindajale, kellel olid tõsised probleemid eneseväljendamisega, korduvalt sõna anti.

«Rahvusringhääling ei peaks iga hinna eest kinni pidama poliitilisest korrektsusest ja sellega huvitavat arutelu lõhkuma, andes sõna umbkeelsele inimesele, kes ei saa mitte millestki mitte kunagi aru,» sõnas Ruussaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles