Kandidaadid: Saaremaa silda pole pigem vaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praam.
Praam. Foto: Raigo Pajula

Kuressaare gümnaasiumis eile toimunud Varivalimiste 2011 debatil «Saaremaa sild – vajalik või mitte?» moodustasid viie erakonna esindajad üsnagi ühtse rinde Reformierakonda esindanud Urve Tiiduse vastu, kelle erakond ainsana lubab jätkuvalt püsiühendust.

«Meri ühendab, mitte ei lahuta,» märkis Eestimaa Roheliste esindaja Mart Saarso Urve Tiiduse väljakäidud mõtte peale, et sillad ühendavad inimesi, kirjutas Saarte Hääl.

Lisaks Saarsole väljendasid – kes vähem, kes rohkem – skepsist sillateemal ka Kalle Laanet Keskerakonnast, sotsiaaldemokraat Kajar Lember, Ülo Kannisto Rahvaliidust ja Toomas Takkis IRL-st.

«Sild on ilus unistus, kuid reaalsus on veidi teine ja mina usun, et minu silmad silda ei näe,» ütles Kalle Laanet.

«See (et sild tuleb – toim) on utoopia, samasugune utoopia nagu see, et Roomassaarde tuleks kosmodroom,» väitis Mart Saarso ja lisas, et selle raha, mis silla peale kulub, võiks panna pigem Saare maakonna elukeskkonna parandamisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles