Postimees.ee käivitas Riigiteaduste Valimisblogi

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Postimees.ee valimisküljel on alates tänasest avatud Riigiteaduste Valimisblogi, milles hakkavad märtsikuiste riigikogu valimistega seotud teemadel kirjutama tunnustatud õppejõud, teadlased ja tudengid mitmest Tallinna Ülikooli allüksusest.

Blogis ei hakka ilmuma teadusuuringute tulemused, vaid asjatundjate isiklikud valimisteemalised tähelepanekud ja mõtted kodanikena.

Kirjutajad lubavad, et ei väljenda isiklikke eelistusi, vaid annavad hinnanguid erinevatele tegevustele ja seisukohtadele üldisemas plaanis.

Blogis hakkab postitusi leiduma näiteks sellistelt õppejõududelt ja teadlastelt nagu Tõnis Saarts, Leif Kalev, Lauri Leppik jpt.

Tegu on osaga laiemast TLÜ riigiteaduste instituudi ja Postimees.ee koostööst, mille käigus valmib ka Valimismasin, mille küsimustiku abil on võimalik leida endale kõige meelepärasem erakond ja saadikukandidaat, kelle poolt märtsis valida.

Lisaks riigiteaduste instituudile osalevad blogi sisustamises koostööpartnerid kommunikatsiooni instituudist, tuleviku-uuringute instituudist, rahvusvaheliste ja sotsiaaluuringute instituudist ning sotsiaaltöö instituudist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles