Keskerakond: peame otsekontakte olulisemaks kui sotsiaalmeediat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna veebileht
Keskerakonna veebileht Foto: Repro

Keskerakonna pressiesindaja Taavi Puki sõnul saavad kõik nende kandidaadid aru, kui oluliseks on kujunenud sotsiaalmeedia roll ühiskonnas, kuid miski ei suuda trumbata otsesuhtlust.

«Kindlasti kasutavad nad seda oma kampaanias, kes rohkem, kes vähem,» hindas Pukk.

Puki hinnangul on sotsiaalmeedia võimalusi kindlasti oluline kasutada arvestades selle tarbijate suurt hulka ning eriti noorte huvi sotsiaalmeedia vastu. Samas ei tohi Puki sõnul tähelepanuta jätta otsekontakte valijaga.

«Peame otsekontakte siiski olulisemaks kui sotsiaalmeediat,» toonitas ta. «Valijale jääb tervitav käepigistus kandidaadiga kindlasti paremini meelde kui Facebooki- või blogisissekanne.»

Sotsiaalmeediast kasutatakse kindlasti veebipäevikuid ja populaarsust on kogunud Facebooki keskkond.

Puki sõnul on kandideerijatele selgitatud sotsiaalmeedia olulisust ja selle erinevaid väljundeid, kuid lõplik otsus, kui palju sotsiaalmeediat kasutada, jääb aga siiski kandidaatide enda teha.

Pukk tõstis esile, et E-riigi Akadeemia Sihtasutuse poolt «Riigikogu XI koosseisu tublima e-poliitiku» rahvahääletusel võitis «rahva valiku» auhinna Keskerakonna aseesimees Kadri Simson, kelle tegevus oli ka žürii hinnangul sotsiaalvõrgustikes kirglik, sisukas ja järjekindel.

Puki sõnul on Keskerakonna kodulehelt võimalik pidevalt jälgida informatsiooni erakonna tegemiste kohta, samuti leiab sealt lingid paljude veebipäevikute juurde.

Ka Facebooki keskkonnas on loodud Keskerakonna ametlik lehekülg, mis pakub infot erakonna tegemiste ja seisukohtade osas. Samuti korraldatakse seal erinevaid kampaaniad, mänge jms.

Lingid
Keskerakonna kodulehekülg
Tartu Keskerakondlased
Järva- ja Viljandimaa kandideerijad
Keskerakond Facebookis
Keskerakond Twitteris

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles