Reformierakond: kasutame sotsiaalmeediat kogu aeg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna veebileht
Reformierakonna veebileht Foto: Repro

Reformierakonna pressiesindaja Silver Puki sõnul kasutavad nad sotsiaalmeediat ja veebi suhtluseks kogu aeg ja olenemata sellest, kas valimised on ukse taga.

Pukk tõstis esile, et nemad peavad sotsiaalmeediat ja internetisuhtlust oluliseks just seetõttu, veebikeskkonnas on inimestel hea süveneda erakonna programmi ning ideede ja lahenduste kirjeldustesse.

«Oleme seda meelt, et oma vaadete selgitamiseks tuleb olla seal, kus on inimesed - seega peame internetis oma ideede selgitamist väga tähtsaks kogu aeg,» nentis Pukk.

Puki sõnul paneb aga elu reeglina asjad ise paika ning noorem poliitikute põlvkond suhtleb sotsiaalmeedias igapäevaselt ja ka poliitikaväliselt aktiivselt, kuid vanem generatsioon ei püüdlegi sinna poole.

«Igaühele oma nagu öeldakse,» sõnas ta.

Pukk tõstis esile, et samas on ka erandeid kirjamees Paul-Eerik Rummo, kes on juba mõnda aega Facebookis tegutsenud.

Puki sõnul on nad valimiste ajal Facebooki lehekülge täiendanud kandidaatide tutvustuse, valimisreklaamide ja programmiga. Igapäevaselt kasutavad reformierakondlastest Facebooki Keit Pentus, Taavi Rõivas, Arto Aas, Tõnis Kõiv ja Silver Meikar.

Lingid
Reformierakonna kodulehekülg
Reformierakond Facebokis
Reformierakond Twitteris
Reformierakonna blogid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles