Siim Kallas joonistab: koduaia jänes on pildi staar (2)

Marian Võsumets
, saatejuht-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Presidendiks pürgiv Siim Kallas proovis kätt kunstnikuna - pildile said metsakülalised suur jänes ja teine, veidi tundmatum kuju.

Täna õhtul kell 19.00 on Postimehe eetris pikem intervjuu Siim Kallasega, kelle tee presidendiks kandideerimisele pole kulgenud vaid kullasäras. Kallas jagab vaatajatega oma emotsioone kriitikast ja tunnistab, et hoolimata paksust nahast, võib see teinekord valusalt riivata. Ent elurõõm ja õpitahe on kordades suurem - Kallas peab end eluaegseks uudishimulikuks tudengiks.

Juulikuus avaldab Postimees südamliku saatesarja presidendiks pürgijatega, milles pole sõnagi päevapoliitikast. Kandidaadid avaldavad oma peidus pooli, mis on seni avalikkuse eest varju jäänud.

Armastusest, lapsepõlvest, hirmudest ja lootustest jagavad oma mõtteid Postimehe vaatajatega Mart Helme, Eiki Nestor, Siim Kallas, Urmas Paet, Allar Jõks, Marina Kaljurand ja Mailis Reps.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles