Erakond kukutas Evelyn Sepa valimisnimekirja lõppu

Merje Pors
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Pm

Keskerakonna liige Evelyn Sepp on võrreldes 2007. aasta riigikogu valimistega kukkunud erakonna nimekirjas 111 kohta, mistõttu on tema riigikokku pääsemine suure küsimärgi all.

«Küsige neid küsimusi nende inimeste käest, kes on need nimekirjad kokku pannud. Ma tõesti ei oska seda kommenteerida,» ütles Sepp Postimees.ee’le. Ta lisas, et temale ei ole valimisnimekirjade teemal midagi selgitatud. Oma edasistest plaanidest ei soovinud Sepp rääkida. Keskerakonna peasekretärilt Priit Toobalilt ei õnnestunud Postimees.ee'l kommentaari saada.

Sepp on üleriigilises nimekirjas 123. kohal ja oma valimisringkonnas 8. kohal, samas möödunud riigikogu valimistel oli ta vastavalt 12. ja 7. kohal.

Evelyn Sepp ei ole varasemalt suur häältemagnet olnud. 1999. aasta kohalike omavalitsuste valimistel sai Sepp 104 häält, 2002. aasta kohalikel valimistel aga 88 häält. 2009. aasta kohalikel valimistel paisus tema häältesaak juba 472 häälele. Riigikogu valimistel on Sepale antavate häälte hulk koguaeg tõusnud – 1999. aastal sai ta 86, 2003. aastal 292 ja 2007. aastal 565 häält.

Sepp kandideerib kesklinna, Lasnamäe ja Pirita valimisringkonnas, kus kandideerib ka erakonna juht Edgar Savisaar.

Evelyn Sepp kuulub praegusesse riigikogu koosseisu ja on muuhulgas põhiseaduskomisjoni aseesimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles