Atonen: Toots teeb sõltumatute kandidaatide paroodiat

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Atonen.
Meelis Atonen. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Reformierakondlase Meelis Atoneni hinnangul kujutab Jaan Tootsi saamine Rahvaliidu peaministrikandidaadiks endast väikest paroodiat sõltumatute kandidaatide kohta.

«Meenutan, et Jaan Toots on sõltumatuna Rahvaliidu nimekirjas, ta kasutab erakonnast rääkides sõna «nemad»,» rääkis Atonen Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

«See viib kogu poliitika uuele tasemele. Ta rikkus veidi ära ka sõltumatute kandideerimist teistes nimekirjas, näidates ära, et selline käitumine võib ka täiesti naeruväärne olla,» leidis Atonen.

«Seltskonnaajakirjanduse superstaar ja suurärimees Rahvaliidu peaministrikandidaadina ei ole see, keda valija ootas,» uskus ta.

«Täielik maasikas todil on, kui Jaan Toots ütleb, et on ise ka maamees, et on Tartus elanud ja teiseks ütleb, et elab praegugi ju maal, Keila-Joal. President võiks siis ka öelda, et elab maal - Kadrioru metsas,» leidis Meelis Atonen.

«Ütlen ka, et Rahvaliit üle valimiskünnise ei saa seekord,» sõnas ettevõtja Rein Kilk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles