Stamberg: üksikud seekord «Tarandit teha» ei jaksa

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu-uuringute ASi juhi Tõnis Stambergi sõnul on jätkuvalt oluline inimeste teavitamine läbi ametlike kanalite, mis annab kindluse, et info on õige ja vettpidav.
Turu-uuringute ASi juhi Tõnis Stambergi sõnul on jätkuvalt oluline inimeste teavitamine läbi ametlike kanalite, mis annab kindluse, et info on õige ja vettpidav. Foto: Turu-Uuringute AS

Turu-uuringute ASi tegevjuhi Tõnis Stambergi sõnul ei paista ükski üksikkandidaat olema nii vägev, et suudaks Indrek Tarandi europarlamendi valimiste fenomeni eeskujul valituks osutuda.

Tema sõnul on end ametlikult üles seadnud üksikkandidaatidest tuntuim ja seega potentsiaalikaim riigikokku pääseja kolonelleitnant ja kirjanik Leo Kunnas, kes nii ajakirjanduses kui televisioonis on viimase paari aasta jooksul aktiivselt sõna võtnud nii riigikaitse kui ka muudel ühiskonnaelu puudutavate teemadel.

Samas ei pidanud Stamberg reaalseks, et isegi Kunnase taha koonduks mitmeid tuhandeid valijaid, mida isikumandaadi saamine eeldab.

«Kardan, et märtsivalimistel ei ole ükski üksikkandidaat nii võimsa häältesaagiga, et järgmisel neljal aastal parlamendisaadiku tööd teha, ja kui vaadata nii roheliste kui Rahvaliidu toetust viimaste küsitluste põhjal, siis kujunevad ees olevad valimised nendegi jaoks otsustavaks.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles