Seppik: mina «tõekomisjoni» õnge ei lähe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Seppik.
Ain Seppik. Foto: Peeter Langovits.

Riigikogu keskfraktsiooni aseesimees Ain Seppik ütles, et peab Keskerakonna «tõekomisjoni» PR-projektiks, mitte tõe kuulutajaks, ning ei kavatse selle täna avaldatud raportit lugedagi.

«Kas te olete «tõekomisjoni» õnge läinud? Võtate asju juba tõsiselt ja vaatate, et ongi mingi tõde välja selgitatud?» päris Seppik vastuseks Postimees.ee küsimusele, kuidas ta tõekomisjoni järeldustesse suhtub.

«Mina sellesse õnge ei lähe. Ma üldse ei loegi seda raportit. Ma olen selle «tõekomisjoni» kohta oma arvamust selgelt väljendanud – ma pean seda PR-projektiks ja soovitan kõigil niimoodi sellesse suhtuda,» lausus Seppik.

Seppiku arvates ei ole ta nii end väljendades mitte terav, vaid objektiivne. Erakonnas tal oma sõnul probleeme ei teki. «Kas me peame uskuma ainult ühte tõde? Ma olen erakonna põhikirja lugenud, seal ei ole midagi sellest juttu – ei tõekomisjonist ega ühest tõest.»

Eilses Pealinnas pilkas Edgar Savisaar Seppikut tema väljaütlemiste eest. «Ka mõned keskerakondlased on kirjutanud, et kõik, mis tuleb politseist, saab olla vaid sulatõsi. Tookord, kui Kalle Laanetit süüdistati Kalevi-maja liiga kallis rentimises või Ain Seppikut noortevastase poliitilise kohtuprotsessi korraldamises, siis nad nii ei arvanud, ja meie kaitsesime neid. Siis panid ka erakonna prominendid politsei väited kahtluse alla,» sõnas Savisaar lehele antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles