Savisaar: Rõivase valitsusel ei oleks ilma Isamaaliiduta pikka pidu (3)

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Toomas Huik / Postimees

Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare hinnangul on tänane valitsus Andrus Ansipi juhitud kabinetist nõrgem, sest kui Reformierakonna endine peaminister julges vähemalt otsuseid vastu võtta, siis Taavi Rõivas kardab liialt reitingute pärast.

Politoloogid on nentinud korduvalt, et tänane valitsusliit, mis sai sel nädalal aastaseks, on sundliit, mida saaks lõhkuda vaid võimu vahetumine Keskerakonnas või Kadri Simsoni ja tema toetajate lahkumine parteist, vahendas ERRi uudisteportaal.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles ERRi raadiouudistele antud intervjuus, et isegi kui Simsoni leer lahkuks erakonnast, siis ei suudaks nad välja vahetada Isamaa ja Res Publica Liitu, kuna viimasel on tugev positsioon nii kapos kui ka prokuratuuris.

«Samal ajal kõik see, mida ma olen Taavi Rõivase käest kuulnud, on kaugel sellest, et nad praegust koalitsiooni tahaksid muuta. Rõivas on ju niipalju Isamaaliidule truudust vandunud, et tal ilma Isamaaliiduta vist pikka pidu ei oleks,» leidis Keskerakonna juht.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles