Roheliste valimisloosungiks kinnitati «On aeg!»

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roheliste valimisloosung.
Roheliste valimisloosung. Foto: Erakond Eestimaa Rohelised

Täna kinnitas erakond Eestimaa Rohelised (EER) 2011. aasta riigikogu valimiste põhisõnumiks hüüdlause «On aeg!»

Eestimaa Roheliste esimene eestkõneleja Aleksei Lotman märkis, et on aeg murda suurparteide poliitmonopol. «See viib meid paremal juhul stagnatsiooni või halvemal juhul suisa riigi mahamüümiseni. Seega siis on aeg kaitsta poliitiliste vaadete paljusust ja tuua kõik inimesed otsuste juurde,» vahendas erakonna pressiesindaja Lotmani sõnu.

Rohelised on veendunud, et on aeg valida parlamenti ka vabad inimesed, kes on silma paistnud oma panusega Eestimaa arengusse. «On aeg valida inimesed, kes on sõltumatud ning keda ajendab au ja riigimehelikkus toimida Eesti hüvanguks ja mitte eraisikulised huvid,» tõi välja riigikogu Roheliste fraktsiooni liige Lotman ja jätkas, et vaid nii saame vastata uute aegade väljakutsetele.

«On aeg otsusteks ja tegudeks, et Eestist saaks inimesi, loodust ja kultuuri hästi hoidev ühiskond,» toonitas EERi fraktsiooni aseesimees Marek Strandberg. «See ongi jätkusuutlikkus.»

«On aeg juhtida riiki viisil, mis on vastutustundlik laste ja lastelaste suhtes. On aeg tuua vabad inimesed riigikokku. On aeg valida vabadus,» kinnitavad Rohelised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles