Eesmaa enne uurimise lõppu seisukohta ei võta

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Eesmaa
Enn Eesmaa Foto: Peeter Langovits

Enn Eesmaa ei saa enne Keskerakonna juhatuse moodustatud komisjoni uurimise lõppu Edgar Savisaare ümber puhkenud skandaalis seisukohta võtta.

Keskerakonna juhatuse aseesimees, riigikogu liige Enn Eesmaa rääkis Kuku raadiole tänastest kohtumistest skandaali sattunud erakonna juhi Edgar Savisaarega.

Hommikul oli koos erakonna juhatus ja lõuna ajal kohtus Savisaar fraktsiooni liikmetega. Eesmaa ütles, et mõlemal kohtumisel kinnitas Savisaar, et raha küsimist erakonnale, pole olnud.

Nii erakonna juhatus kui fraktsioon avaldasid toetust Savisaare jätkamisele. Toetusavalduse vastu ei olnud keegi, erapooletud olid Kalle Laanet ja Enn Eesmaa.

Eesmaa ütles, et ta jäi erapooletuks, sest kuulub eile moodustatud «kirikuskandaali tõe komisjoni» ja ei pea eetiliseks oma seisukohta enne uurimise lõppu teatavaks teha. Eesmaa märkis, et kui komisjon on saanud täiendavat infot ja kohtunud nii kapo inimeste kui skandaali osalistega, siis saab ta oma seisukoha võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles