Toobal: Edgar Savisaar peab jätkama

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal
Priit Toobal Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali hinnangul tuleb Edgar Savisaarel jätkata erakonna esimehe ja linnapeana ning mitte allude valimiseelsetele provokatsioonile ja propagandale.

«Võis arvata, et valimisvõitlus tuleb verine, kuid poleks uskunud, et võimuparteid kasutatavad selleks võtteid, mis pikas perspektiivis kahjustavad Eesti riigi huve ning loovad hirmuühiskonna. Valimisvõitlus ei tohiks üles kaaluda Eesti riigi alustalasid,» vahendas Keskerakonna pressiesindaja Toobali sõnu.

Toobali sõnul on süüdistuste loopijad julgeolekuohuks riigile, sest selline käitumine annab Eestist väljapoole märgi kui lõhestunud ja  alatust ühiskonnast.

«Andkem aru, et hinnangute põhjal ei tohi lõppjäreldusi teha, tugineda saab vaid faktidele. Eile avaldatud kapo peadirektori käskkiri on kehvasti kirjutatud koolikirjand, mitte faktidele tuginev dokument,» sõnas Toobal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles