Galerii: Postimees.ee käis «mõjuagent» Savisaart püüdmas

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees.ee käis täna hommikul kaemas, millises tujus on opositsiooniliider Edgar Savisaar pärast seda, kui tuli ilmsiks, et kapo peab teda Venemaa mõjuagendiks.

Savisaar saabus Kuku raadio maja ette napilt enne tänase «Linnatunni» saate algust ning kiirustas kohe lifti suunas, soovimata ajakirjanikega vestelda.

Küsimusele, kuidas kommenteerib Savisaar lehes esitatud väiteid, teatas ta vaid: «Tunni aja pärast on pressikonverents, kus ma kommenteerin kõiki väiteid.»

Kui Postimees.ee päris, miks Savisaar varem teemat avada ei soovi, ütles ta: «Seepärast, et ma lähen Kuku saatesse.»

Vastuseks väitele, et tegelikult on ju tal kuskil minut aega ennast kaitsta, teatas Savisaarega kaasas olnud linnavalitsuse nõunik Liina Oja, et seda aega pole, kuna uudised juba käivad.

Savisaar lasi end välja paista heatujulise ja muretuna, visates Kuku toimetuses isegi nalja.

Ta kommenteeris enne saadet, et tänase loo taga on Postimehe soov lehte hästi müüa.

«Neil on ikka nii raske seis praegu, mõtle ise, Viisitamm sai kinga, Tsäkko on lahti lastud, on ju vaja mingid kaardid välja käia.»

Nii viitas ta Pärnu ekslinnapea Mart Viisitamme ja maanteeameti juhi Tamur Tsäkkoga seotud uudistele, kus esimest  ametisalduse lekitamises ja teist teedeehitusega seotud afäärides. Viisitamme mõistis hiljuti ringkonnakohus õigeks, Tsäkko teenistussuhe on peatatud menetluse lõppemiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles