Vaher: IRL püüdleb paremvalitsuse moodustamist

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken-Marti Vaher.
Ken-Marti Vaher. Foto: Toomas Huik.

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) peasekretär Ken-Marti Vaher ütles tänasel erakonna valimiskonverentsil, et IRLi eesmärk valimistel on võita neljandiku valijate usaldus ja moodustada järgmine paremvalitsus.

Vaher peab IRLi esmaseks ülesandeks hoida ära Keskerakonna ja sotsiaaldemokraatide vasakvalitsuse teke. Oluliseks peetakse ka majanduskasvu kiirendamist.

«IRLi eesmärk on saavutada Euroopa Liidu keskmisest kolm korda kiirem majanduskasv. Selleks hoiame riigieelarve tasakaalus, anname tööjõumakse vähendades ettevõtlusele uue hoo ja toetame eksporti. Majanduskasv vähendab tööpuudust ja tagab kindlad töökohad ning palgatõusu kõigile,» kirjeldas ta tulevikuplaane.

«IRL seisab tavalise inimese eest, neil valimistel kõige selgemalt emapensioni, tasuta kõrghariduse ja kodukulude vähendamise kaudu,» ütles Vaher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles