Sotside esinumbrid Tallinnas on Nestor, Anvelt ja Kreitzberg

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Täna toimunud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonnaorganisatsiooni koosolekul valiti erakonna esinumbriteks riigikogu valimistel Peeter Kreitzberg, Eiki Nestor ja Andres Anvelt.

«Pealinnas panevad kõik erakonnad välja raskekahurväe ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond on samuti väljas väga tugeva nimekirjaga,» ütles Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna esimees Andres Anvelt. «Viimased uuringud näitavad sotside toetuse kasvu Tallinnas ja teeme kindlasti ka väga hea valimistulemuse,» lisas Anvelt partei pressiesindaja teatel.

Põhja-Tallinna, Haabersti ja Kristiine valimisringkonnas on esinumber Sotsiaaldemokraatliku Erakonna riigikogu fraktsiooni juht Eiki Nestor, teisel kohal on endine europarlamendi liige Katrin Saks ja kolmandal kohal riigikogu liige Hannes Rumm.

Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita valimisringkonnas on esinumber erakonna Tallinna piirkonna esimees Andres Anvelt, teisel kohal Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev ja kolmandal kohal on Tallinna volikogu liige Maimu Berg.

Mustamäe ja Nõmme valimisringkonnas on esinumber Sotsiaaldemokraatliku Erakonna aseesimees Peeter Kreitzberg, teisel kohal Tallinna volikogu liige Mart Meri ja kolmandal kohal Tallinna volikogu liige Kadi Pärnits.

Sotsiaaldemokraatlikus erakonnas toimub kandidaatite nimekirja koostamine piirkonnaorganisatsioonides, kus valitakse kandidaatide järjestus. Kandidaatide üldnimekirja kinnitab Sotsiaaldemokraatliku Erakonna valimiskogu 16. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles