Savisaar: koalitsioon jõuab kokkuleppele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Sander Ilvest

Koalitsioonis jätkuvad vaidlused kooseluseaduse rakendusaktide üle valitsust ei lõhu, usub Keskerakonna esimees Edgar Savisaar.

«Mina arvan, et nad lepivad paari nädala jooksul kokku ja (Juhan - BNS) Parts läheb õnnelikult Euroopasse,» ütles Savisaar intervjuus Rahvusringhäälingule (ERR) viidates Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) soovile saata Parts Euroopa Kontrollikoja liikmeks.

Väidetavalt nõuavad sotsiaaldemokraadid Partsi kandidatuuri kinnitamise eest kooseluseaduse rakenduaktide vastuvõtmise tagamist riigikogus.

Savisaar prognoosis, et sotsid saavutavad kooseluseaduse rakendusaktide läbimineku riigikogus, aga tema tema hinnangul kaotavad selle tagajärjel nii IRL kui sotsiaaldemokraadid toetust.

«Reform(ierakond) ei kaota, vaid võidab sellest,» rääkis Savisaar pikemas intervjuus, millest ERR avaldas lõigu reedel uudistesaates «Aktuaalne kaamera».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles