Kilk: Reform ei viitsi Keskile vastanduda, kuna toetus tõuseb selletagi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Ettevõtja Rein Kilk leidis, et Reformierakond ei viitsi ilmselt seekordsete valimiste eel Keskerakonnale teravalt vastanduda, kuna nende toetusprotsent tõuseb selletagi pidevalt.

«Savisaare kirja Ansipile võib võtta kui kutset rüütliturniirile. Ta tuletab Ansipile meelde, et Reformierakonna ja Keskerakonna vastandusest võidavad mõlemad,» rääkis Kilk Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

Ka ajakirjanik Argo Ideon nõustus, et Savisaare soov on, et Eesti elaks järgnevad kuud jälle Ansipi-Savisaare suure vastanduse tähe all. «Savisaar tundub olevat segaduses, kuna ta kipub pildilt kaduma, ja üritab midagi ette võtta.»

«Küsimus on nüüd, mida Reformierakond teeb? Reformierakond praegu kratsib kukalt ja uurib erinevaid küsitlusi ja arvutab, kas saab üksinda üle 50 protsendi riigikogu kohtadest või peab kellegagi ikkagi koalitsiooni moodustama. Lõpuks nad lööva ilmselt Savisaare pakkumisele käega, et ah, ei viitsi, et ükskõik, mida me teeme või ei tee, toetus ikka tõuseb,» leidis Rein Kilk.

Allikakaitse seaduse vastuvõtmises rääkides tunnistas Kilk, et on kuulnud, et kui toetushääli oleks eelnõule nappinud, siis lisaks Marek Strandbergile oleks toetushääli vajadusel leidunud ka Keskerakonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles