Reformierakondlane haaras euroinfo teavituse ohjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavolikogu liikme masskiri linnaelanikele.
Tallinna linnavolikogu liikme masskiri linnaelanikele. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogu liige, reformierakondlane Remo Holsmer saatis linnaelanike postkastidesse enda fotoga praktilise infolehe Eesti eurole ülemineku kohta.

«Austatud tallinlane! 1. jaanuaril 2011 aastal hakkab Eestis kehtima euro. Seoses sellega sooviksin Teiega jagada infot, mida rahavahetus endaga kaasa toob,» juhatab Holsmer sisse euroga üleminekule seotud tarbijainfot puudutava lehe. Edasi kiidab tekst euro mõju Eesti majandusele ning loetleb uue raha kehtima hakkamisel toimuvaid muutusi, näiteks 1. jaanuarist tehtavate pangakaardi maksete, sularaha kasutamise ja euro kursi kohta.

Lehe lõpus annab ta oma e-posti aadressi ja mobiiltelefoni numbri, millele lubab julgelt pöörduda neil, kel euro kohta täiendavaid küsimusi. Kirja ilmestavad suurelt tema foto ja erakonna logo.

«Euro tulemine on niivõrd oluline sündmus Eesti jaoks ja inimestele sellega kaasnevad muudatused puudutab igapäevaselt, seetõttu selline otsus sai tehtud,» põhjendas Holsmer Postimees.ee’le sellise lehe postitamist.

Eurokommunikatsiooni juhtiva rahandusministeeriumiga ta oma sõnul seda ettevõtmist kooskõlastanud pole, initsiatiivi haaras enda kätte kodanikega kohtumiste järel. «Taust on tulnud kohtumistelt inimestega, mitte ainult mina, aga ka Taavi Rõivas, Keit Pentus on näinud, et samad lihtsat küsimused, mis puudutavad raha vahetust on jätkuvalt inimeste keelel ja meelel. Seetõttu seda tegimegi.»

«Kui kellelgi on konkreetselt midagi küsida, võib minuga ühendust võtta,» julgustas Holsmer. Küsimusele, kas tema hinnangul ei piisa euroinfotelefonist nendele küsimustele vastuste saamiseks, vastas ta: «Mõlemat võib kasutada. Kas inimene soovib mulle helistada või infoliinil, on vaba valik. Nüüd on inimesel info ka postkastis paberkujul käes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles