Juhatus pole Arnold Rüütli avaldust kätte saanud

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliit.
Rahvaliit. Foto: : kollaaž Katri Karing

Rahvaliidu pressiesindaja Andres Raidi sõnul pole erakond kätte saanud auesimees Arnold Rüütli avaldust erakonna juhatusest lahkuda.

Raidi sõnul ei saa siiski välistada näiteks, et Arnold Rüütli avaldus on pandud posti ning on alles kontori poole teel. Rahvaliidu juhatus koguneb nimelt neljapäeval erakorralisele koosolekule, kus arutatakse muuhulgas mõne liikme erakonnast välja arvamist.

Seda, kuidas Arnold Rüütli avaldus mõjutab neljapäevast koosolekut, kui see peaks enne koosolekut kontorisse saabuma, Raidi sõnul esialgu veel uuritakse.

Tema sõnul on loogiline, et inimese vaba tahet juhatusest lahkuda tuleb austada ning teisalt oleks totter, kui see takistaks kuidagi juhatuse tööd.

«Kas Poola riik lõpetab eksisteerimise, kui lennukitäis riigijuhte alla kukub,» meenutas ta kuude tagust traagilist sündmust.

Erakonna esimees Juhan Aare saatis Arnold Rüütli tagasiastumisest teavitava pressiteate laiali kell kaks öösel vastu tänast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles