Parteid meelitavad Jaan Kundlat oma nimekirja

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kundla
Jaan Kundla Foto: Tiit Reinberg

Parteitu riigikogu liige Jaan Kundla ütles, et on teinud tööd juba 60 aastat ja tahab seetõttu mõne kuu pärast parlamenditöö lõppedes vanaduspuhkusele jääda.

«Nii naine kui lapsed ütlevad, mis sa rabeled, puhka ikka ka,» lisas ta.
Samas tunnistas Kundla, et mitu riigikogus esindatud parteid on tundnud huvi, kas ta sooviks lähenevatel valimistel nende nimekirjas kandideerida.


Nende parteide nimesid Kundla avalikustada ei soovinud, kuid lubas, et kui ta peakski nõustuma mõne erakonna nimekirjas riigikokku kandideerima, siis suurt kampaaniat ta ei tee. «Usun, et mõnisada häält peaksin ka vana rasva pealt saama,» ütles ta.
Seda, et ta veel neli aastat riigikogus jätkaks, Kundla eriti tõenäoliseks ei pea. «Samas öeldakse, ära iial ütle iial,» lisas ta.


Ühes asjas on Kundla siiski kindel: kui ta mõne erakonnaga käed lööbki ja märtsis riigikokku kandideerib, teeb ta seda üksnes Järva- ja Viljandimaa ringkonnas.
Kundla välistas enda puhul võimaluse kandideerida riigikokku üksikkandidaadina. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles