Rahvaliidu volikogu taunis Juhan Aare käitumist

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Aare
Juhan Aare Foto: Artur Sadovski

Rahvaliidu tänane volikogu võttis vastu erakonna esimehe Juhan Aare käitumist tauniva otsuse, kes ei ilmunud volikogu istungile Tallinnas kohale, kuigi talle oli päevakorras ette nähtud ettekande pidamine.

«Volikogu arutas peamiselt põhikirjamuudatusi, aga need on rutiinset laadi asjad, nagu valimiskorra täpsustused ja muud organisatsiooni ülesehitust puudutavad punktid,» selgitas Rahvaliidu pressiesindaja Andres Raid Postimees.ee’le.

«Osavõtt volikogu istungist oli väga elav ning arutelu oli väga töine,» rääkis Raid.

«Erakonna esimees Juhan Aare aga kohale ei ilmunudki, kuigi talle oli päevakavas ette nähtud ettekande pidamine. Vastu võeti otsus, mis taunis sellist erakonda ignoreerivat käitumist. Paar tema jüngrit Võrust ja mujalt olid küll kohal,» sõnas Raid.

20. novembril koguneb Tartus Rahvaliidu kongress, mis valib erakonnale juhid ning peaks läbi arutama ka kõik eelseisvate riigikogu valimistega seonduva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles