Rõivas sai kaks nõunikku juurde

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas.
Taavi Rõivas. Foto: Liis Treimann / Postimees

Peaministri büroos alustasid tööd ekspordi ja välisinvesteeringute valdkonna nõunik Kristi Tiivas ning peaministrit strateegilistes küsimustes nõustav Liina Vahtras. 

Ettevõtluse, väliskaubanduse ja –investeeringute valdkonna nõunik Kristi Tiivas juhtis eelnevalt EASis välisinvesteeringute agentuuri, kus tema meeskonna vastutusalasse kuulus nii välisinvesteeringute riiki meelitamine kui ka ning Eesti majandus- ja investeerimiskeskkonna turundus välismaal, edastas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Lisaks on ta nõustanud iduettevõtet Teleport ja vedanud  tegevjuhina Teenusmajanduse Koja käivitamist. Varasemalt on Tiivas pikalt töötanud finantssektoris, olles Brown Brothers Harriman privaatpanga Skandinaavia regiooni juht ning tegelenud turunduse, müügi ja investorsuhetega Deutsche Börse AGs ning Põhja- ja Baltimaade börside operaatorfirmas OMX Nasdaq. Tiivas on lõpetanud Concordia ülikooli ärijuhtimise erialal. 

Liina Vahtras, kes nõustab peaministrit strateegilistes ja e-riigi küsimustes, töötas vahetult enne peaministri büroosse tööleasumist Nortali kommunikatsiooni- ja turundusjuhina. Ta on olnud Reformierakonna avalike suhete juht ning erakonna strateegilise kommunikatsiooni juht.

Aastatel 2007-2010 töötas Vahtras peaminister Andrus Ansipi büroos nõuniku ametikohal. Lisaks on ta olnud erinevatel ametikohtadel EMTs, sealhulgas ettevõtte e-kanalite turundusjuht. Vahtrasel on bakalaureusekraad inglise keele ja kirjanduse erialal Tartu Ülikoolist ning hetkel õpib ta Tallinna Tehnikaülikooli e-riigi tehnoloogiate ja teenuste magistriprogrammis. 

Peaministri büroo nõustab ja toetab peaministrit. Büroo koosseisu kuuluvad peaministri nõunikud ja abid, kes nimetatakse ametisse peaministri volituste ajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles