Kadri Simson peaministri toolist: minu jaoks on õige aeg ammu käes

Georgi Beltadze
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson
Kadri Simson Foto: Erakogu

Keskerakonna aseesimees Kadri Simson tunnistas «Radarile» antud intervjuus, et on olnud mitu aastat valmis valitsemisvastutust võtma. «Radari» küsimusele, millal Edgar Savisaar annab aseesimehele erakonna juhtimise võimaluse, vastas Simson: «Üleüldiselt ma arvan, et Savisaar ei anna mitte midagi.»

«Radar» jälgis Simsoni tööpäevi eelmise nädala reedel ja laupäeval. Need olid olulised päevad mitmes mõttes. Reedel tehti Tallinna linnapeale Savisaarele südame sondeerimine; samal päeval arutas kohus volikogu esimehe Kalev Kallo ametist tagandamist. Laupäeval toimus Keskerakonna volikogu, kus poliitilise kõnega pidi esinema Savisaar, kuid kes seda tervise tõttu ei saanud teha. Selle asemel pidas kõne partei aseesimees.

Simson räägib intervjuus Marii Karellile, et on ammu olnud sisimas valmis peaministriks saama. «Ma olen mitu aastat selleks valmis olnud,» ütleb praegu riigikogus oma erakonna fraktsiooni juhtiv Simson.

Kuidas avab Simson oma suhteid Savisaarega? Millisena näeb ta oma teekonda peaministri toolile ja mida arvavad sellest erakonnakaaslased? Kuidas hindab Simson peaminister Taavi Rõivast? Neile küsimustele saad vastuse «Radarist», täna õhtul kell 20.30 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles