Simsoni arvates oli Savisaar kandideerimisest teatades liialt kärsitu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson
Kadri Simson Foto: Erik Prozes / Postimees

Keskerakonna aseesimehe ja riigikogu fraktsiooni juhi Kadri Simsoni arvates oli Edgar Savisaar oma taaskordsest erakonna esimeheks kandideerimisest teatades liialt kärsitu.

«Minu hinnangul oli Edgar Savisaar enda kandidatuurist teatades liialt kärsitu ja tõmbas sellega tahtmatult meedia tähelepanu ära mitmelt aktuaalsemalt teemalt,» ütles Simson BNS-ile. «Keskerakonna kongress toimub alles novembri lõpus, kandidaatide esitamine algab 1. novembril. Kongress sai planeeritud nii hilisele ajale, et säästa Savisaare tervist ja ruttamine ajast ette pole mõistlik,» lisas ta.

Simson ise keskendub praegu Keskerakonna riigikogu fraktsiooni sügisese töö käivitamisele. «Oleme ette valmistanud eelnõusid nii põllumeeste toetamiseks kui ranitsatoetuse taastamiseks. Lisaks on Keskerakonna fraktsioonil opositsioonis oluline roll valitsuserakondade valeotsuste päevavalgele toomises, seega toetame Tallinna Sadama korruptsioonijuhtumite uurimiseks komisjoni loomist. Keskerakonna sees juhin töörühma, mis uuendab meie põhikirja,» selgitas Simson.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar kandideerib novembris taas Keskerakonna esimeheks. Savisaar ütles möödunud nädalal intervjuus partei ajalehele Kesknädal kommenteerides enda taaskordset kandideerimist erakonna esimeheks, et on loobuda on liiga vara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles