Belobrovtsev: ma ei hakka ennast Pihliga võrdlema

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vadim Belobrovtsev.
Vadim Belobrovtsev. Foto: Liis Treimann

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna abilinnapea kandidaat Vadim Belobrovtsev ütles, et sellele ametikohale asudes ei sea ta eesmärgiks ennast enda eelkäija Jüri Pihliga võrrelda, vaid hakkab lihtsalt oma tööd tegema.

Vadim Belobrovtsev ütles ERR Uudistele, et Jüri Pihl on tema arvates abilinnapeana oma tööga hästi hakkama saanud ning et erakond ei soovinud teda välja vahetada, vaid see oli Pihli enda otsus, et ta lahkub, ja erakond pidi talle asenduse leidma.

«Erakond usaldas mind, mille üle mul on väga hea meel, aga samas annan ma endale aru, et see on väga vastutusrikas töö,» rääkis Belobrovtsev. «Ma ei hakka ennast võrdlema Jüri Pihliga ega hakka oma tööd hindama selle järgi, kas tema oleks seda teinud paremini või halvemini kui mina, ma lihtsalt hakkan oma tööd tegema ja üritan seda teha kõige paremini.»

Belobrovtsevi sõnul tegi ta Mustamäe linnaosa vanema asetäitjana Pihliga koostööd ja see toimis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles