Ida-Viru sotsid said Ossinovski asemel piirkonnale uue juhi

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski
Jevgeni Ossinovski Foto: Sander Ilvest

Sotsiaaldemokraatliku Erakonn Ida-Virumaa piirkonna üldkoosolekul valiti piirkonna esimeheks Kohtla vallavanem Etti Kagarov. 

«Ida-Virumaa piirkonna juhtimine ei saa olema kerge, sest senine piirkonna esimees Jevgeni Ossinovski on teinud väga head tööd ning seadnud sellega lati väga kõrgele. Soovin üheskoos piirkonna liikmetega teha tööd selle nimel, et meie liikmeskond ja toetus inimeste hulgas kasvaks sama jõudsalt edasi,»ütles Ida-Virumaa sotsiaaldemokraatide esimees Etti Kagarov pressiteate vahendusel.

Üldkoosolekul valiti piirkonna aseesimeesteks Jõhvi vallavalitsuse liige Tiina Kullamä ja Vaivara vallavolikogu esimees Heiki Luts. Piirkonna juhatuse liikmeks valiti kultuuriministri nõunik Piret Hartman ning osakondade esimeestena kuuluvad juhatusse Kiviõli osakonna esimees Arne Piirimägi, Narva osakonna esimees Jevgeni Ossinovski, Narva-Jõesuu osakonna esimees Heiki Johannes, Püssi-Lüganuse osakonna esimees Katrin Urbala-Varusk, Sillamäe osakonna esimees Igor Suharukov, Toila osakonna esimees August Loomägi ning Vaivara osakonna esimees Aare Objartel.

«Mul on hea meel, et meil on tugev meeskond, kelle peale saan kindel olla. Usun, et koos piirkonna liikmetega saavutame ühiselt püstitatud eesmärgid,» lisas Kagarov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles