SDE kandidaat abilinnapea kohale selgub järgmisel nädalal

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Anvelt.
Andres Anvelt. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Täna õhtul toimunud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna juhatuses otsustati Tallinna abilinnapea kandidaadi leidmiseks alustada konsultatsioone erakonna sees.

«Tänasel nõupidamisel võimalikke kandidaate veel ei arutatud. Vajame aega, et leida abilinnapea kohale sobiv poliitika- ja administratiivse kogemusega inimene,» ütles Tallinna piirkonna esimees Andres Anvelt, teatas SDE pressiesindaja.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna juhatus koguneb erakorralisele koosolekule 26. oktoobril, et Tallinna abilinnapea kandidaadi osas otsus langetada.

Laupäeval Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehevalimisel Sven Mikserile kaotanud senine parteijuht ja Tallinna abilinnapea Jüri Pihl teatas pühapäeval, et astub tagasi ka abilinnapea ametist, kuigi Mikser oli eelmisel õhtul öelnud, et tema poolest võiks Pihl selles ametis jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles