Palts aukohtu otsuse järel: kavatsen selle «poistebändiliku» käitumise välja juurida

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Palts
Tõnis Palts Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluva Tõnis Paltsi arvamust mööda oli erakonna aukohtu tänane otsus «poistebändilik» näidispoomine. Mees kavatseb parteis selle vastu võitlema hakata.

IRLi aukohus otsustas täna, et Paltsi «kirjeldatud tegevused enne suurkogu korraldatud valimistulemuste manipuleerimise katset olid vastuolus erakonna põhiväärtustega».

Palts sellega ei nõustu ja lisab, et tegemist oli näidispoomisega. IRLi kuuluva ettevõtja ja poliitiku hinnangul on selle põhjuseks tema ausus erakonna juhtide suunas.

«Kirjutasin eestseisusele ausalt sellest, mis toimub erakonnas, ja kuna see oli ainus materjal, mida seal arutati, otsustati siis, et ma olen ebaeetiliselt käitunud,» kommenteeris Palts.

«See on selline «poistebändilik» käitumine, mis lihtsalt jätkub,» märkis ta. «Aga ma kavatsen selle «poistebändiliku» käitumise välja juurida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles