Luik: sotside projekt tundub olevat Ossinovski enesetõestus parteijuhina

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatus kogunes arutama ettepanekuid koalitsioonilepingu muutmiseks.
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatus kogunes arutama ettepanekuid koalitsioonilepingu muutmiseks. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Endine Postimehe vastutav väljaandja Mart Luik leidis, et sotside ettepanekud koalitsioonileppe avamiseks on pigem Jevgeni Ossinovski enesetõestus parteijuhina.

«Sotsid oleksid võinud ju ka IRLi ja Reformierakonna ettepanekud ära sõnastada, sest naiivne oleks ju arvata, et koalitsioonileppe avamise korral vaid nende lemmiklaste sissepanek kõne alla tuleb,» leidis ettevõtja Heldur Meerits Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

«Mulle printsiibis sotside ettevõtmine meeldib, et püütakse suurt pilti analüüsida,» sõnas Euroopa Kontrollikoja liige Kersti Kaljulaid. «Loodaks, et see on siiski idealistliku poliitikategemise juhtum.»

«Kui Jevgeni Ossinovski tõesti tahtnuks tulemusi saada, olnuks mõttekam, kui ta lihtsalt Taavi Rõivase ja Margus Tsahknaga oleks läbi rääkinud, selle asemel et läbi ajalehe suhelda,» leidis Meerits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles