Ossinovski kohtus Savisaarega

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski.
Jevgeni Ossinovski. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Jevgeni Ossinovski kohtus eile päeval Tallinnas Poska majas Keskerakonna esimehe Edgar Savisaarega.

Ossinovski ütles Postimehele, et kohtumine tõepoolest aset leidis, kuid kohtumise sisu on tal täpsemalt aega kommenteerida tänase päeva jooksul.

Ossinovski kirjutas täna sotsiaalmeedias Savisaarega kohtumist kommenteerides, et tema hinnangul on riigikogusse valitud erakondade juhtide kohtumised parlamentaarses riigis elementaarsed.

«Pean seda demokraatliku poliitika lahutamatuks osaks,» kirjutas Ossinovski.

Sotside esimees läks pärast Savisaarega kohtumist erakonna Tallinna piirkonna juhatuse koosolekule. SDE Tallinna piirkonna esimehe Rainer Vakra sõnul eilsel piirkonna juhatuse koosolekul Ossinovski ja Savisaare kohtumine jutuks ei tulnud.

«Meil on hea meel, et sotside esimees kohtub kõikide parlamendierakondade esimeestega. See on tegelikult Eesti poliitikas vajalik, et parlamendierakondade esimehed kohtuksid kõik omavahel ning arutaksid erinevaid teemasid. Muutusi on vaja ja see on hea märk, et Ossinovskil on entusiasmi kohtuda kõikide erakondade esimeestega,» ütles Vakra.

Ta lisas, et Ossinovski ja Savisaare kohtumisel räägitu tuleb kindlasti arutlusele järgmisel esmaspäeval toimuval Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatuse koosolekul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles